Gå til forsiden

Radio Hysteria

Hygge

Da jeg kom hjem i går efter en meget lang dag, kørte hjemmefra ca. 6:15 og var hjemme igen ca. 20:00, var det ind og ligge på sofaen med fødderne oppe og tænde for radioen.

Det er dejligt afstressende for mig at ligge og lytte til radio, så en aften som i går er bare lige hvad der skal til efter en lang arbejdsdag.

Mens jeg lyttede til dab radio kom jeg til at se at noget var anderledes inde i stuen. Jeg kunne ikke helt se hvad det var der var sket, men noget var helt bestemt anderledes.

Efter lidt tid gik det op for mig at vi havde fået et nyt maleri, som fruen havde været ude og købe i løbet af dagen. Ikke nok med at hun havde købt et stort og flot, men dyrt, maleri, så havde hun også været forbi vores gode ven Ole, inde ved Skipperens Rammer hvor hun på rekordtid havde fået en indramning i en ny håndlavet ramme til maleriet.

Vi oplever altid god service ved Skipperens Rammer, så derfor skal han også have lidt ros med her på siden.

Rammen var en klassisk træramme med guldfarve og røde striber. Det ser super godt ud, og jeg glæder mig allerede til at komme hjem igen i aften, tænde for radioen, smide mig på sofaen og kigge på maleriet.