Gå til forsiden

Radio Hysteria

Internet Radio

Internetradioen vinder større og større indpas i de danske hjem, og det med udbredelsen af det mobile bredbånd og muligheden for at have flere simkort til at dele den samme forbindelse, bliver internetradioen også mere og mere populær.

Du kan tage din radio med dig overalt, og du kan lytte til mange forskellige radiokanaler som hver i sær adskiller sig fra hinanden ved enten at spille unikt musik eller specielle taleprogrammer hvor værten og en ekspert nørder sig vildt ned i et lille område.

Uanset hvilken type af musik du elsker at lytte til, eller hvilken hobby du har, kan du finde en radiokanal på internettet som passer til dig, og med en transportabel internetradio, kan du lytte til din yndlings radiokanal alle steder.

Det er også nemt at komme til at lytte til noget helt nyt og anderledes musik, for hvis du er interesseret i hvilke musiknumre der lige nu hitter i Japan, Frankrig, Portugal eller Irland kan du finde en internet radiokanal med hits fra det land du ønsker.

Der er mange steder hvor man kan læse mere omkring internetradioer, men tag et kig på denne lille side om internetradio hvis du gerne vil vide mere.

Hvis du gerne vil lytte til dansk internet radio kan du finde en liste over dansk radiokanaler her.