Gå til forsiden

Radio Hysteria

Vandtæt håndværkerradio

Skrevet d. 16. juli 2018 af admin i Ikke kategoriseret - Skriv en kommentar

En håndværkerradio skal gerne kunne tåle en del tæsk, da det er næsten umuligt at undgå når radioen bliver flyttet med rundt på diverse byggepladser. Heldigvis er de fleste håndværkerradioer nu i en sådan kvalitet, så de ikke går til når de vælter, bliver ramt af værktøj, brædder eller lignende, men der kan være problemer i forhold til vandtætheden.

Mange håndværkerradioer kan snildt holde til lidt regnvejr, men når det kommer til masser af vand kan det blive svært.

Når man arbejder med tagrens, fliserens, træterrasserens mm kan det være svært at undgå større mængder vand på radioen, og derfor kunne det være fantastisk rart med en vandtæt håndværkerradio.

Da vores biler forurener mindre, er der kommet meget mere flisepest og alger på vores tage, huse og flisebelægninger, og derfor er der flere og flere der gerne vil benytte sig af håndværkere til rensning af fliser, tage mm.

En større del af de håndværkere der arbejder med tagrensning og andre vandpjaskende aktiviteter, vil nok gerne, som så mange andre håndværkere, høre radio mens de arbejder, og derfor vil en vandtæt håndværkerradio være et godt produkt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ingen Kommentarer